Välkomna!Älskar ni också hundar? Lever ni med hund eller önskar ni göra det? Hur ni än förhåller er till hundar så finns det säkert något i min blogg som är läsvärt.


torsdag 8 augusti 2013

Norton

Till vår stora glädje är Norton nu mycket bättre! Efter flera dagar fasta, smärtstillande och lite sömn så börjar äntligen allt återgå till det normala. Norton är lekfull och väldigt hungrig vilket är ett gott tecken på att han mår bra och är smärtfri.
Vi tar fortfarande livet en dag i taget och låter Norton få ordentligt med vila och tid för återhämtning. Han är trött men glad och viftar väldigt mycket på svansen. Han äter mat ofta i små portioner för att inte överbelasta mage och tarm vilket Norton inte alls är glad för. Han tittar i skålen efter att han ätit upp och tittar sen uppmanande på oss. Vilken liten goding.

Norton är väldigt känslig och reagerar på all annan kost som inte är  hans egna specialfoder. Därför är det viktigt om man har en hund med kronisk pankreatit att man håller en strikt diet hur gärna man än vill ge efter för den bedjande blicken. Det bästa är en riktigt fettsnål diet eftersom en hund med pankreatit inte kan bryta ner fetter.

Vi är så lättade att se den tokiga Norton vi känner och med glimten i ögat dessutom.