Välkomna!Älskar ni också hundar? Lever ni med hund eller önskar ni göra det? Hur ni än förhåller er till hundar så finns det säkert något i min blogg som är läsvärt.


lördag 3 augusti 2013

Bad

Känns som att ett bad är en bra idé en dag som idag. Lennox är hos oss så vi tog en tur till Djulö hundbad. Det blev så då vi gjort lite efterforskningar att det finns i princip ingen strand där hundar är välkomna. Det är väl i så fall en avlägsen plats vid Fagerön där man kan bada med hund men det kändes inte aktuellt att åka 6 mil för att se om vi fick plats.

Så Djulö fick det bli och det funkade riktigt bra. Mycket badande hundar men alla var så upptagna med att simma omkring att de inte brydde sig om varann.


Här har dom båda tagit sig en simtur och väntar nu in nästa dopp. Norton var jätteduktig och gick i helt själv och när han inte bottnade längre så tog han några simtag. Om än lite hastigt så gjorde han det av egen vilja. Lennox är lite mer rutinerad så han går i tills han har vatten till magen, sedan viker han undan benen så att han doppar sig. Även han tog en liten simtur!


Nu är dom nöjda och vill bara ligga och blunda!