Välkomna!Älskar ni också hundar? Lever ni med hund eller önskar ni göra det? Hur ni än förhåller er till hundar så finns det säkert något i min blogg som är läsvärt.


måndag 14 oktober 2013

Underbara helg

Vilken helg det har varit med dunder väder. I lördags var vi ute i svampskogen igen med hundarna och den här gången tog vi med kaffe. Jätteskönt att vara ute men jag tog inte med mig nån svamp hem, orkade inte rensa;) Eva däremot tog med sig svamp och lite annat från skogen att dekorera hösten med.

 Kafferast i svampletandet. Norton hade fullt upp med att nosa och gräva i alla håligheter. Han hörde säkert en och annan mus. Han lyssnar ner i marken och sen dyker han och börjar gräva. Att vara ute är hans grej, första timman i skogen är han helt vild men sen lugnar han sig en aning och börjar se sig om.
 Fina Harry tycker också om skogen och allt gott gräs som växer där. Han äter och äter tills han kräks upp bollar av gräs.
 Passi är en van skogshund då han ofta är med och jagar. Han lallar på i sitt flexikoppel och är allmänt nöjd med tillvaron.
Wohoooo Harry har hittat en kantarell av finaste slag.