Välkomna!Älskar ni också hundar? Lever ni med hund eller önskar ni göra det? Hur ni än förhåller er till hundar så finns det säkert något i min blogg som är läsvärt.


söndag 6 april 2014

Nordic Women Hunting

Jag vill tipsa om en blogg!

Jag satt och läste om jakt med hund och hittade en intressant blogg som ni kan gå in och läsa på och inspireras. Jagar du med hund eller går du i tankarna att börja, då är det här bloggen för dig. Det är ett gäng tjejer i olika åldrar som skriver om jakt, deras hundar och livet som jägarinnor. Som de själva skriver vill de inspirera tjejer och kvinnor i Norden att utvecklas som jägarinnor. De vill även förbättra utbudet för jägarinnor inom den nordiska jaktbranschen och de delar gärna med sig av vardagen inom just detta via bloggen.

Det som gör läsningen så spännande och intressant är att tjejerna som skriver har olika inriktningar och erfarenheter inom jakten och det finns ett röd tråd i alla deras inlägg.... inspiration och engagemang.

Förutom inläggen som visar många bilder så kan man som läsare få många tips och råd. Det går också att läsa om de olika  tjejerna och deras bakgrund inom jakt. Det är svårt att missa deras drivkraft och brinnande intresse för en stor gemenskap inom jakt för kvinnor i alla åldrar för den erfarne såväl som den oerfarne.

Om du inte är intresserad av jakt så kan du kika på bloggen i alla fall då man blir mer nyfiken på deras livsstil än vad du tror.

Nordicwhunting