Välkomna!Älskar ni också hundar? Lever ni med hund eller önskar ni göra det? Hur ni än förhåller er till hundar så finns det säkert något i min blogg som är läsvärt.


fredag 29 november 2013

Design halsband till din hund

Med bakgrund inom konst och design har Klea Levin skapat fantastiska halsband som våra hundar får glänsa lite extra i. Med berlocker och strass designar hon halsband för alla raser och hon har sitt huvudkontor BARCELONA DOGS i just Barcelona. Idén fick hon när hon ville skapa halsband till sina egna hundar och nu skickas det produkter till hela världen.
Halsbanden är gjorda i fina skinn och exklusiva kristaller. Du kan hitta både mer vågade och försiktiga halsband så det finns något som passar alla. Produkterna är handgjorda av ekologiskt skinn.

På hemsidan kan du läsa den intressanta historien om hur halsbanden kom till och vill du kan du även hitta fina täcken och lyxiga hundsängar. Då grundaren (Klea Levin) till Barcelona Dogs är dressyrryttare kan du hitta sporremmar med kristaller.

Vill du unna dig och din hund något fint i julklapp så kika in på hennes hemsida och njut av alla kreationer. BARCELONA DOGS