Välkomna!Älskar ni också hundar? Lever ni med hund eller önskar ni göra det? Hur ni än förhåller er till hundar så finns det säkert något i min blogg som är läsvärt.


onsdag 17 december 2014

Julklapp till all världens hundar

Jag vill uppmärksamma författaren Nicole Löv som är aktuell med sin debutbok Ett mörkt förflutet.
För varje sålt exemplar av boken skänker Nicole Löv en del av intäkten till Djurrättsorganisationen World Animal Protection. Köp en bok till dig själv i julklapp så ser du även till att alla världens hundar också får en.

Författaren Nicole Löv är aktuell med sin debutbok, deckaren Ett mörkt förflutet. 

Boken tar sin början i ett brutalt mordförsök på ett barn i en värld som styrs av korruption och mäktiga män i den undre världen. 

Huvudkaraktären Isabell lever med djupa ärr men kämpar trots allt för att leva ett någorlunda normalt liv. När hon träffar kärleken vågar hon för första gången tro på livet igen. Vad hon inte vet är att den nya relationen leder henne rakt i armarna på mannan som jagat henne under alla år sedan han tog allt ifrån henne. 

Kommer hon lyckas lura döden ännu en gång eller får den fruktade Djävulen tag på henne en gång för alla?

Ett mörkt förflutet har fått väldigt goda recensioner i media, men det kanske viktigaste att uppmärksamma är att alla som köper boken är med och bidrar till djurorganisationen. W.A.P då författaren just nu skänker en del av vinsten från varje såld bok till deras viktiga arbete för utsatta djur. 
Så vill du vara med och göra skillnad så vänta inte utan passa på att beställa ett signerat exemplar direkt av författaren!
Den samlade summan kommer doneras till W.A.P efter nyår.

Ni kan följa författaren här:
Eller på Facebook via Nicole Löv - författare. 

Vill ni beställa ett ex av henne gör ni det enklast via mejl: nicole.tillge@gmail.com
eller direkt på hennes Facebook sida.

Boken finns även att köpa här:

Adlibris.se
Bokus.com

World Animal Protection som författaren valt att skänka en del av intäkterna till uppskattar att av alla världens hundar är ca 75% hemlösa.
I många länder är bristen på kunskap om hundars välfärd ett stort problem vilket leder till att många hundar lider helt i onödan. På många platser skapar denna okunskap ett samhälle där hunden är ett problem som måste lösas genom att döda så många som möjligt. Denna avlivning sker inte som den som vi känner till, där är det vanligare att hundar slås ihjäl, förgiftas eller dödas med elektricitet.

World Animal Protection arbetar över hela världen tillsammans med  lokala djurvälfärdsorganisationer för att förbättra förutsättningarna för hundar. De arbetar bland annat med att kastrera/sterilisera, vaccinera och registrera hundar som både är hemlösa och som har ett hem. De kämpar även för att lagstifta mot djurplågeri och att lagen ska tillämpas.

Så vet du inte vad du ska ge hunden i julklapp kan du ge alla hundar i hela världen en klapp samtidigt som du får spännande läsning över julen.


WAP

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar