Välkomna!Älskar ni också hundar? Lever ni med hund eller önskar ni göra det? Hur ni än förhåller er till hundar så finns det säkert något i min blogg som är läsvärt.


torsdag 11 december 2014

Underbara människor

För att vi ska kunna uppleva fantastiska hundar krävs det underbara människor. Jag vill uppmärksamma individer som arbetar och kämpar för de som inte har någon talan. Jag presenterar med glädje personer som på eget bevåg och med egna medel stöttar organisationer som hjälper utsatta hundar och andra djur.

Köp gärna Lillians fotokalender med hundar i sagotema så får du inte bara 2015 års finaste kalender utan du bidrar även till Bosses Hundhjälp. Det är en ideell organisation som hjälper hundägare med pengar som inte har råd att ta hunden till veterinär, skänker foder till hemlösa hundar och hjälper förtvivlade hundägare som fått sin hund stulen.

Kalendern utspelar sig i sagotema med hunden i fokus och den är en perfekt julklapp till hundälskaren. För 219kr blir den din (varav 30kr går till Bosses Hundhjälp) och du beställer via hennes sida. LilliansFoto

Hurra för denna fina idé!

Tack Lillian för att jag fick uppmärksamma ditt arbete.

1 kommentar:

  1. Vad roligt att du ville uppmärksamma kalendern, stort tack för det!

    SvaraRadera