Välkomna!



Älskar ni också hundar? Lever ni med hund eller önskar ni göra det? Hur ni än förhåller er till hundar så finns det säkert något i min blogg som är läsvärt.


måndag 9 juni 2014

What goes up must come down

Nu har det blivit en verklighet!

Förra veckan var minst sagt rörig och full av händelser. Det ena går fantastiskt bra medan det andra blir mindre lyckat. Varför kan det inte gå bra utan att nåt går dåligt? Det är som att någon pekar med hela handen och säger: Nu går det lite för bra för er!

Veckan inleddes med att bilen kommer att kosta mig mer än vad jag kunnat föreställa mig. Det var faktiskt det som var hela poängen med att köpa en nyare begagnad bil, att slippa dyra verkstadsbesök. Min bil blir tre år och behöver kamremsbyte och lite annat smått & gott. Nu kanske det kan gå på försäkringen men jag vågar inte ropa hej än.

Sedan kom skovet med Norton vilket var helt oväntat. Han som bara blev bättre och bättre och vi kände att vi kunde slappna av när vi såg att han mådde bra. Sedan kom det från ingenstans. Nu är han sig själv igen men jag blir förbryllad över hur det kan komma från en timma till en annan. Den här bukspottkörteln gör mig nervös och det verkar inte som att vi sett det sista av den. Nu kör vi på igen som vanligt och hoppas att det bara var ett tillfälligt bakslag för vår lilla gubbe. Vi vill ju att han ska vara på topp när vi får nycklarna till det nya fritidshuset. Tänk att Norton ska få en alldeles egen trädgård! Det måste vara allt han drömt om och lite till. Så nu gäller det att börja sätta staket runt tomten så att vår lilla prison break stannar där han ska vara.

Vad konstigt det är när så mycket bra och dåligt händer på samma vecka. Man får helt enkelt välja vilka saker man vill fundera över. Nu ser vi en frisk och pigg Norton som skrotar omkring i sin nya trädgård.