Välkomna!Älskar ni också hundar? Lever ni med hund eller önskar ni göra det? Hur ni än förhåller er till hundar så finns det säkert något i min blogg som är läsvärt.


söndag 6 april 2014

Helgen går så fort

Nu är det sena söndagen igen och helgen är snart över, det är blandade känslor eftersom det är skönt att vara ledig och man hinner så mycket men jag trivs så bra på mitt jobb att jag vill arbeta också. Det är väl därför helgen är så uppskattad. Igår slipade mamma och pappa golvet så jag och Norton tog bilen och hämtade Harry, drog till Forssjöspåret och gick femkilometarn. Båda hundarna var superbusiga och när jag var slut efter varvet så kändes det som att dom just hade fått upp tempot, och så var det förmodligen. Det har inte blivit nån träning alls den här helgen med Norton så jag har lite dåligt samvete. Men han har haft lite magont så det är nog bäst att ta det lite lugnt några dagar. Jag vet inte men det känns fortfarande som att detta magontet inte är bukspottkörteln som krånglar, det är nåt annat. Jag ska kontakta foderdietisten igen och uppdatera henne om läget och höra vad hon säger. Det är så skönt att rådfråga nån som har erfarenhet av många olika åkommor. Kanske kan vi gemensamt komma fram till nåt då veterinären inte kan säga mer.

Idag fick jag en jättejobbig nyhet. Carin ringde och berättade att hon just fick lägga in Knut på veterinärstationen då han igår fick i sig råttgift. Naturligtvis var det en ren olyckshändelse men det är nåt som tyvärr kan hända. Hon märkte att nåt var fel då Knut drack så mycket vatten och nu ligger han inne för behandling och kommer att fortsätta så hela natten. Nu håller vi tummarna, skänker dom en tanke och hoppas att han klarar sig igenom det här. Fina lilla bästa Knut kom igen!

Snart ska jag och Norton träffa Elin och Lennox för en riktigt skön kvällspromenad. Alltid lika trevligt sällskap.