Välkomna!Älskar ni också hundar? Lever ni med hund eller önskar ni göra det? Hur ni än förhåller er till hundar så finns det säkert något i min blogg som är läsvärt.


fredag 14 mars 2014

Hur sover din hund

Sover din hund i sängen eller har den en egen säng? Vår Norton sover i sängen, faktiskt så får han vara i soffor och sängar som han vill. Vi har inte varit så noga med det utan har snarare tyckt det varit mysigt med hunden i soffan. Janne hade som regel med sin schäfer att hon inte fick vara i varken soffan eller sängen, dessutom fick hon inte vara med kring matbordet. Det är olika vilka regler man vill sätta för hunden, huvudsaken är att reglerna följs och att man är konsekvent.

Hunden ska ha en egen liggplats med möjligheter för att bädda. Så säger lagen när man bedriver en verksamhet med hundhållning, hur det är när man är privatperson törs jag inte svara på. Oavsett så är det ett behov som hunden har som härstammar från vargen, därför bör varje hund ha bäddmöjgheter.

Här kommer några bäddar att förundras över
Det här överlevnadstältet har nästan allt man behöver som hund när man ska ta en lur utomhus.
Canine Cabana Outdoor heter tältet och det är lätt att packa ihop, skyddar mot UV strålar och regn. Det är värmeavvisande och dynan har memory foam. Jag skulle våga mig på att säga att det är bättre än tälten för människor ;)

Till den raka motsatsen till "The outdoor dog" så hittar man diverse olika prinsessbäddar som passar den finaste av divor. Letar man runt en stund så är det svårt att välja bild för det finns så många pråliga kungliga sängar. Den här och tusen till hittar du här.

Sen finns det dom hundägarna som inte stoppar vid en hund säng utan de köper hela hundhus.

Kolla in de här bilderna och följ med in i hundarnas privata bostad.

Hur hunden än sover och hur dyrt det än blir att göra i ordning viloplatsen så är det ändå bra att hunden kan gå undan när den vill. Att ha en egen lya är för många hundar mycket populärt. Polarraser sover gärna i lya formade krypin.
Kan man kombinera en möbel med en lya på det här sättet så vore det toppen för då tar inte liggplatsen nån extra plats.