Välkomna!Älskar ni också hundar? Lever ni med hund eller önskar ni göra det? Hur ni än förhåller er till hundar så finns det säkert något i min blogg som är läsvärt.


måndag 17 februari 2014

Lite om allt

Solen visar sig idag och jag kan tänka mig att många hundar kommer få vårkänslor i kroppen. Här kommer lite uppdatering om hur foderbytet går. Norton är nu inne på sin andra vecka i övergången från torrfoder till färskfoder och det går ganska bra. Han älskar vommen och blir helt till sig när vi tar fram bunken med den äckliga komagen och den ska egentligen fungera  som övergång mellan de två fodren. Sen finns det hundar som tack vare sin känslighet äter vom genom hela livet då det fungerar som skonkost. Det man kan tänka på är att man får tillsätta lite benmjöl och blodpulver vid behov. Men nu har vi kommit så långt att vi ersatt kvällsmålen med vom och det verkar gå bra. Norton har haft mindre ont i magen men vi ropar inte hej. Vår förhoppning ligger nu i att ersätta torrfodret helt och hållet inom några veckor och därefter få se en tydlig förändring. Aldrig mer ont i magen är vad vi vill med detta. Jag var på TP:s hundbutik i Baggetorp häromdagen och inhandlade 10 st korvar med ren vom och det är faktiskt inte så dyrt som jag trodde. De har flera olika sorter av färskfoder så gå in och kolla här om du vill.
Detta om detta..

Jag satt och kollade in Tidningen Härliga hund och de har som vanligt en massa bra läsning och fina bilder. De har redan börjat förbereda hundägaren för sommaren och skriver om vad du bör tänka på när du bokar semesterboende till din hund. Bra läsning och tänkvärt när vi lämnar iväg våra darlings. Läs mer här.

För övrigt är Gotlands vackraste hundar korade och du kan läsa mer här

I helgen som var köpte vi ett underlägg till Nortons matskålar. Jag har tänkt på det jättelänge då det slabbas rätt mycket kring vattenhålet. Jag har inte hittat något bra så det har fått legat en handduk på golvet men så fann jag vad jag sökte på Biltema av alla ställen. Nu ser det lite tjusigare ut kring Nortons matbord (även om han inte bryr sig)  Underlägget

Ha det bra vi hörs