Välkomna!Älskar ni också hundar? Lever ni med hund eller önskar ni göra det? Hur ni än förhåller er till hundar så finns det säkert något i min blogg som är läsvärt.


torsdag 13 februari 2014

Behöver du en lektion i att plocka upp?!

Ja en del verkar faktiskt helt tafatta när det kommer till att plocka upp poopet efter hunden. Jag har skrivit om detta förra vintern då jag tycker att det är då det är som värst utomhus. Då skrev jag om vilka hälsorisker det föreligger i att avföring ligger på trottoarer och sedan släpas in i våra hem under dojan.

Nu tänkte jag inte fortsätta med den skrämseltaktiken. Jag tänkte visa hur kul och enkelt det är med bajspåsar och hur man gör när man plockar upp. För ingen hundägare kan påstå att den inte har råd eller ser hunden när den gör ifrån sig.

Här är ett förslag på underbara bajspåsar som dessutom är oskadliga för miljön.
Earth rated dog poop bags - helt komposterbara och tillverkade av majs. Finns i doft av lavendel om så önskas för den kräsna näsan.
Påsarna tillverkas i Kanada men finns att köpa i Sverige. Extra stora och slitstarka så inga undanflykter nu.

Gå in på K9Design
Vill du prenumerera på bajspåsar och slippa betala? Du behöver inte ens gå till affären. Latmasken.... detta är helt klart något för dig. Inga ursäkter.
Gå in på bajspasar.net

Och är det så att du inte vill lägga pengar på något så trivialt som bajspåsar så finns dom gratis i många kommuner. De heter Ticspac och människan bakom idén är nu rik.
Ja ursäkterna kan vara många men ingen duger. Det är så tråkigt att vara ute den här årstiden när det är mörkt och man ständigt ligger i riskzonen för en bajsmina. Till och med Norton kan ha svårt att hinna med att parera mellan högarna och det har blivit en o annan tasstvätt efter promenaden.

Så till alla er som inte vet hur man gör........