Välkomna!Älskar ni också hundar? Lever ni med hund eller önskar ni göra det? Hur ni än förhåller er till hundar så finns det säkert något i min blogg som är läsvärt.


fredag 3 januari 2014

Diverse

Hoppas alla haft en bra start på 2014 och att alla skotträdda hundar och andra djur är helt återställda från nyår. Norton tog tolvslaget med ro, han var inte alls bekymrad då vi hade hög volym på musiken just när det smällde som värst. Han var faktiskt helt som vanligt vilket kändes jättebra för oss. Min mamma berättade att hennes katt däremot hade gömt sig i huset. Äntligen kan vi släppa skräcken inför nyår ett helt år.

Lite nyheter

Läste i DN att det har blivit starka reaktioner på invånarna i Umeå efter beslutet att ta bort hundlatrinerna. Detta beslut togs för att kommunen skulle spara 800 000 kr men nu väcks starka känslor från både kennelklubbar och hundägare. Den 25 januari anordnas därför en bajsmars av hundägare som ska tåga till kommunhuset.

Vill du ha lite bra att ha appar i mobilen för exempelvis träna på rasnamn, träna lydnad eller memorera en agilitybana? Kolla in den här sidan

Den 1 januari 2014 höjdes några av SKK:s avgifter. Dessa var registrering av valpkull, hund, veterinärundersökningar, tävlingslicens och vissa avgifter för klubbar.