Välkomna!Älskar ni också hundar? Lever ni med hund eller önskar ni göra det? Hur ni än förhåller er till hundar så finns det säkert något i min blogg som är läsvärt.


söndag 22 december 2013

Julen står vid dörren

Jag kan helt ärligt säga att jag har haft mer julkänsla än jag har i år, kanske är det vädret som gör sitt till denna känsla. Allt är bara grått och blött. Norton var faktiskt också väldigt grå av all smuts utomhus så idag fick han ett renande bad. Han återfick sin vita skinande päls men för hur länge.... så skitigt det är ute så varar det nog inte. Men ingen tid för för att beklaga sig. Snart blir det julmys med familjen och då tänker man inte längre på hur vädret är. Idag var jag på födelsedagskalas och då pratade jag med min mosters man som är jägare. Han ska fixa en klöv åt mig då jag tänkte att eftersom det inte är någon djup snö i skogen kan jag lika gärna ge mig på att lägga blodspår till Norton. Nötblod finns att köpa i affären så det ska inte vara så svårt att hitta. Jag tror att det kommer att bli mycket populärt hos lilla Norton.

Janne hade julklappsbyte på jobbet och han fick ljuslyktor. Världens bästa julklapp enligt många hundar då det var sådana lyktor som man tänder och släpper upp i luften på nyår. Mycket vackrare och helt ljudlösa så det tror jag många djur önskar att alla skulle köpa istället för raketer. Här kan du gå in och titta på lyktorna om du inte sett dom förut. Förra året köpte vi såna och släppte upp i luften vid tolvslaget.