Välkomna!Älskar ni också hundar? Lever ni med hund eller önskar ni göra det? Hur ni än förhåller er till hundar så finns det säkert något i min blogg som är läsvärt.


torsdag 19 december 2013

Diverse

Till min stora glädje kom halsbandet från Barcelona Dogs igår och det var riktigt lyxigt. Det hade en lila sten och en elegant design. När jag kom hem och skulle prova det på Norton insåg jag snabbt att det var för litet. Det som hade passat honom så bra och han hade svassat omkring och varit extra glammig. Det var faktiskt tråkigt att idag lägga halsbandet på lådan till Spanien, men jag har förhoppningen att det ska komma ett snart i rätt storlek.

Gå in och kika på Barcelona Dogs du också.

Det har i övrigt blivit lite tunt med inläggen här på bloggen men jag har jobbat så mycket att jag är trött när jag kommer hem. Ändå känner jag nu när jag skriver att det är avslappnande att bara tänka på hundar. Jag håller just nu på att skapa en artikel om en riktig hundälskare och ni kommer snart att få läsa om henne här på bloggen.

Ni tänker väl på era fyrbentingar på julafton? Vad får dom i julklapp? Själv har jag alltid slagit in lite godis i en toarulle och julklappspapper. Alltid lika uppskattat att få riva och slita upp den i jakt på det goda. Jag såg på nyhetsmorgon häromdagen att veterinären som brukar svara på frågor varnade om julens alla faror. Julskinkan, russin, julväxter och paketsnören. Det är visst alltid ett gäng katter och hundar som måste operera ut presentsnören ur magen varje år. Det är trots allt mycket att tänka på i juletider.